torsdag 16 januari 2014

Full fart

Allt verkar ha full fart framåt just nu. Privat och på jobbet och nej just det, inte på stickfronten.

I helgen var Theo, jag och hundarna och besökte vänner. Det var supertrevligt och ett välbehövligt avbrott! Vi gick promenad i ösregn, en lång härlig promenad runt en sjö. Det är något som får göras om i sommar med strålande sol istället, fast då tvivlar jag på att vi är ensamma på promenadvägen.

På kvällen så spelade vi spel och värdparet var vänliga nog att låta mig vinna båda gångerna. Som vanligt så bjöds det dessutom på god mat och trevlig sällskap.

Vi reflekterade över att för hela tio år sen vid den här tiden stod vi förvirrade i en korridor med en allvarlig kapten Höglund framför oss. Med andra ord, tio år sedan inryck i lumpen, då Ted och jag lärde känna varandra. Mycket har hänt sen dess, men de 15 månaderna har präglat in mycket i livet.


Hundarna passade på att ta över huset totalt. Vännernas hund blev förpassad till golvet, medan Zack tog hennes korg och Tim gillade hennes fåtölj. Stackarn, man kan nästan se på henne att hon inte var helt nöjd med gästerna. Fantastiskt nog så kunde Tim uppföra sig hela helgen, han som annars knappt kan se en annan hund utan att explodera (detta efter att ha blivit påhoppad som valp och även om vi övar så går inte alla hundar bra, men några få är i alla fall okej).

Theo tyckte att det var det bästa på länge att det gick att klättra på Zack när han låg och sov. De är fantastiska kompisar och Zacks tålamod verkar inte ta slut oavsett vad Theo gör.

Tack för en underbar helg!

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar