onsdag 12 oktober 2011

Tokig vecka

Lite så känns det. I fredags åkte jag ner till Skåne och hemhem. På vägen ner stannade jag till i Veddige och träffade Peter, Pavel och Kristoff. Det blev mycket prat och fastän vi inte jobbar ihop längre så är det väldigt enkelt att umgås. De är så härliga människor!

I Skåne så var det fullt hus. Alla tre systrarna var hemma och det märktes att det var omtyckt. På lördagen så blev det en långfika hos farmor med nybakta bullar och stickkavalkad. Alla imponerades över min mössa och strumporna jag har gjort. Sen på söndagen ville Sara också testa på att sticka, så hon började på en tubhalsduk. Den kommer att bli kanonfin! Så där satt vi i soffan stickandes båda två. Jag kämpade vidare med ett annat par strumpor samtidigt som jag försökte ge så bra tips som möjligt till Sara.

På söndageftermiddag bar det iväg upp till Göteborg igen för lite tid med A. Det blev middag i Utby som egentligen inte var planerat och sen lite fixande och trixande hemma. Och så pratades det hus. Hur vi ska göra och vad som är rätt att tänka. Det är inget lätt beslut och just nu så känns det lite smått hopplöst.

Måndagen var jag hemma och gjorde i princip ingenting. Om jag bortser från att tvätta en massa, städa lägenheten och sticka en halv strumpa. Samt förundras över att de har asfalterat backen upp till skogen, undrar om de har tänkt på att den kommer bli livsfarlig när det blir halt...


Sen igår så var det en jobbintervju och sen ett lite diffust jobberbjudande. Det blev ju inte lättare för alla mina tankar. Just nu vet jag varken in eller ut och jag har inte fått något definitivt ja än, men det är så mycket som hänger i luften. Jag borde verkligen känna efter vad det är som jag allra helst vill göra, för det är ju så enkelt? 

Jaja... just nu kan jag ju vila tankarna i lite mer stickning. Nästan klar med strumporna och efter dem så väntar det nog mer strumpor, samtidigt som jag långsamt fortsätter på sjalen. 


PS. Så här fin var bäcken bakom huset i förra veckan. Tyckte att den var härlig där den porlade fram med lite blad som virvlade med.


/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar