tisdag 4 oktober 2011

Tisdags kväll


Så här ser min tisdags kväll ut. Tillsammans med kanelbullar, som underbara A köpte med sig hem, och en kopp te. Det som jag har på stickorna just nu ska bli en sjal med lite spets på. Färgen går verkligen mot isblått och jag är så nöjd med den. Färgen kommer bli fantastisk i vinter och sjalen med hoppas jag!

Fast det som jag egentligen ville visa upp var strumporna som jag ägnat en del tid åt de senaste veckorna. Tyvärr är det ju vansinnigt svårt att ta kort på sina egna fötter och få det bra, men här kommer iallafall ett försök.


Mönstret heter Hermione's Everyday Socks och finns på Ravelry. Garnet jag använde är Coats Funny Strumpf och med stickor nr 2,50. Så här i efterhand borde jag nog haft stickor nr 2,25 då strumporna är lite stora för mig. Men för mitt första par strumpor till mig så är jag fortfarande vansinnigt nöjd! 

Nej, jag har inte blivit galen. Jag vet att jag visade upp ett par stumpor åt mig själv här för bara en liten stund sen, men de är inte samma sak överhuvudtaget som dessa strumporna är. Det är väldigt stor skillnad på att använda stickor nr 2,50 och stickor nr 4. Plus att dessa är verkligen fina! Lite stolt över dem är jag... Okej då, jag är supernöjd över att jag lyckades få till dem så bra.

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar