tisdag 26 februari 2013

Välkommen Theo

Jag har haft stora förhoppningar de senaste dagarna om att plugga in kameran och ge er fina bilder för att presentera Theo. Jag har gett upp hoppet om det, iallafall för just nu. Så ni får en mobilbild så länge.

Theo kom till världen den 14 feb, efter att förlossningen blev igångsatt på grund av mitt illamående. Jag är vansinnigt glad över att det gick så fort som det gjorde, från igångsättning tills att Theo var ute tog det bara fem timmar. Han föddes 3595 g tung och 50 cm lång.

På sätt och vis så känns det som om han alltid varit här. Även om jag vet att han inte ens är två veckor gammal än. Jag har inte glömt illamåendet och att det var fruktansvärt jobbigt, men att få ligga på soffan med Theo på magen gör ändå att det känns värt det.

4 kommentarer:

 1. Vilken fantastiskt fin liten kille ni fått!
  Stora grattiskramar igen!

  Och ge Theo en liten sticktantspuss :)

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till er fina pojke! Den 14:e februari dessutom, ert alldeles egna lilla hjärta på alla hjärtans dag.

  SvaraRadera
 3. Grattis till er söta fina pojke. Jag mådde också illa i 9 månader när jag var gravid med min pojke. Har följt din graviditet och förstår din känsla när du upptäcker att det är skillnad mellan graviditetsillamående och att må som vanligt. Var tillsammans med Theo och blogga bara när du orkar och har lust. Hälsningar från Garntanten.

  SvaraRadera